Hutte » Specials » Golf
Aantrekkelijke,Interessante en Informatieve Artikelen

Alles over Golf!

Golf, van een spelletje alleen voor elite, naar een sport voor iedereen. In een korte periode is golf uitgegroeid tot de derde sport van Nederland. Lees over alles wat met golf te maken heeft in deze special.

Introductie

Golf is een sport die wereldwijd veel beoefend wordt. Het principe is eenvoudig, probeer de kleine witte bal in zo min mogelijk slagen in een vooraf bepaalde hole te krijgen. Toch is golf een zeer complete sport. Dit komt door de grote hoeveelheid aan spelvormen, en daarnaast de techniek en concentratie die komen kijken bij het slaan van de golfbal. Dit maakt het spelen van golf een test voor zowel lichaam als geest. Wat vanaf de buitenkant nog wel eens wordt gezien als een saai en eentonig spel, is in werkelijkheid één van de meest uitdagende en enerverende sporten.

Sociaal

Het spelen van golf heeft ook een sociaal karakter, de golfbaan is namelijk mooie plek om elkaar te ontmoeten. Het spelen van een ronde neemt behoorlijk wat tijd in beslag, dit geeft je de perfecte gelegenheid om bij te praten met je speelpartner.

Golf in Nederland

In Nederland wordt het enthousiasme steeds groter. De kwaliteit en kwantiteit van de Nederlandse golfbanen is de laatste jaren gestegen. Golfclubs zijn minder exclusief geworden en daarom toegankelijker voor niet leden. Green-fee spelers zijn welkom, en de prijzen ízijn op veel banen betaalbaar geworden.

Aanbiedingen

Er zijn tegenwoordig veel leuke golfdeals te vinden, golfbanen proberen door middel van aanbiedingen meer golfers te trekken. Zo zijn er verschillende aanbiedingen om golfen, dineren en overnachten te combineren

Golfindustrie

De exploitanten in de golfindustrie blijven altijd innoveren en verbeteren. Zo komen er met grote regelmaat nieuwe golfclubs, golfschoenen en zelfs speciale mobiele applicaties en GPS meters op de markt.

Wat kan ik in deze special verwachten?

Deze special zal u informeren over diverse onderwerpen die uiteraard allemaal te maken hebben met golf. Van golftoernooien tot golfclubs, accessoires en leuke aanbiedingen. Daarnaast schrijf ik artikelen over golf applicaties voor de mobiele telefoon en andere elektronica die kan wordt gebruikt bij het beoefen van de golfsport.
Golfen, een sport voor iedereen!

Golfen, een sport voor iedereen!

Vroeger was het spelen van golf alleen weggelegd voor de elite onder de bevolking, die tijd is gelukkig al lang voorbij. De golfsport is de afgelopen jaren toegankelijk geworden voor het grote publiek…
Gepubliceerd door Hutte op 15-08-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!